Cerberos Kutyaiskola Budapest

Cerberos Kutyaiskola Budapest

Hm. Ez mire jó?

2015. április 09. - cerberoskutyaiskola

 cuppog.jpg

 

Hm. Ez mire jó?

Olvasok. Megint minek? Azzz ellopta!!! Számoljon el!!! Kérdem én, kinek? Minek? Itt mindenki kérdezőbiztos? Kevesen tudják. de ma Magyarországon az igazi állatvédelem (súgom, nem az ami csak pozicióhajhászásra, látszatra, pénzkeresésre, elmebeteg állatgyűjtögetésre szolgál) egy marék ember, nem, EMBER, így jobb, kezében, vállain összpontosul. És sajnos fogynak. Feladják, megroppannak, elegük lesz. Miért? Na nem az állatok miatt.

A szutyok, energiatolvaj, buta, okoskodó, rosszindulatú véglények miatt. Pár tény. Államilag senki nem finanszíroz állatvédelmet. Olyan közegben kell csatázni a céljainkért, ahol minden fontosabb az életnél.

  • Itt a bíró szinte könnyes szemmel adja vissza a szaporítónak a kutyáit, mert meg kell élnie valamiből...
  • A kutyaharcoltató az menő sportember, és még helyettes királyunk is egy elmebeteg stüszivadász.

Dolgozz itt. Ha tudsz. És van egy maroknyi elhivatott hülye, aki a lelkétől indíttatva, naponta ment, oktat, segít. Most olvastam, hogy Borsodban pl. mekkora nagy szemetek az állatvédőrök. Mert nem készítenek tételes elszámolást mindenkinek aki a neten követeli. Nézem ki követeli.

Jaaa, ismerem, ez hisztizett hogy azonnal kezdjük mi támogatni az általa gyűjtött állatokat. Jééé, fura.

A borsodi védőrség vezetője egy vékony, fiatal lány. Kovács Katalin.Sokszor beteg gyerek mellett, munkából, biciklivel kerekezett menteni. Talán cserélne vele valaki?Hajrá.

Aztán ott van Kecskemét sudár amorózója. Attila Szabó. Az ő bűne az volt hogy szembe mert fordulni a net nyálas, cuppogó,információhiányos, de azonnal ítélő bugyuta népével. Soha nem felejtem el arcán a nyugodt félmosolyt ahogy karjaiban egy haldokló, csontvázszerű kutyával nyugodtan vágott át a nagyjából nyolcvan fős ordibáló, köpködő, lincselni akaró tömegen. Lehet utánozni.

És sorolhatnám. Sajnos nem sokáig. Nincsenek sokan. De legalább akik vannak, azokat becsüljük meg. Én azt teszem. Felnézek rájuk, tisztelem őket.
süti beállítások módosítása