Cerberos Kutyaiskola Budapest

Cerberos Kutyaiskola Budapest

Rendrakós hét Cerberos módra

2010. április 26. - RumlisDorka

    Az időjárás nem kímélt minket, de a keményebb mag akkor se volt rest a héten. Nem sikerült mindent megcsinálni, de a nagy része nem az eső miatt maradt el, hanem az idő és kézhiány miatt.

    De ami elkészült az gyönyörű: kivágtuk a pálya közepén lévő fákat, elkészült Alf kennelje és futólánca, az összes akadályunk új festést kapott, a kisház is megújult, lekerült az alsó területre a tetőkeret, a kapuk és a kerítés is új színben pompázik, elkészült az új és nagyobb tűzrakó hely, az asztalok és székek is egységes színpompát kaptak, és elkészült Dorka kérésére a kannatartó.

   Minden kutyánk barna-piros színekben pompázik, egyedi festést kaptak, Rumli farka bebatikolódott a sok csóválástól, Carmen egyre inkább dalmatára hajazott, mert persze mindenhol át kell kelnie, és persze Steve-O punk sérójáról sem feledkezhetünk meg! :-)

    Laci kábeldob táncossá nőtte ki magát az 1 hét alatt, míg Balázs kiélhette körfűrészeléses vágyait! Tina látástól vakulásig áshatta a gödröket, míg Nóci csiszolt, pakolt, vágott, festett... Dorka ecsetkezelését a végére Picasso is megirigyelné! 

    Ezúton is köszönjük a segítő kezeket és zsebeket: Kosztinak az új akadályoknak való kábeldobokat és árnyékoló hálót, Trinitimamának a drótkeféző segítő kezet, a zord esőben, Leilamamának és Bogyómamának a festő kezeket, SissyIstvánnak, Sábamamának és Rudyanyunak a segítő zsebet, bármit kértünk, ők megvették nekünk, Zebianyunak és apunak az ecsetkezelő kezeket, Kincsmamának a majd megkapós faanyagot (előre is köszönjük), LencsAndinak és RegiszZolinak a nagyon sokat segítő kezeket és anyagokat, HomérGerynek a kitartó hólyagos kezeket, nem mindennapi teljesítmény volt tőle a rönkök eltávolítása, HullámPetinek a festőkezeket, Lillának, Petinek, Zsizsunak, Nócinak, Balázsnak, Vikinek, ManóReninek, EdyÁdinak, Tücskének, Dorkának, Pistinek és Lacinak, és jómagamnak – Tinának.

JoÓ kis csapat vagyunk!!!!

Írta: Tina & Dorka

süti beállítások módosítása