Cerberos Kutyaiskola Budapest

Cerberos Kutyaiskola Budapest

Egy sűrű szombat

2009. november 20. - CoraIvy

Erre a napra jutott súlyhúzó verseny, új tanfolyamkezdés és bemutató gyakorlás is:) De nézzük csak sorban...


Írta: Daemon Nócija

Amióta átáltunk a suli téli időszámítására, azóta a tanfolyamok 9től kezdődnek, így ritka látvány hogy 7 óra előtt ennyien legyünk a suliban, de a következő bemutatónk fontos, és csak ekkor volt lehetőség a gyakorlásra, így aki a bemutatócsoport tagja, annak bizony korán kellett kelnie (és majd még kell is jövő szombaton)... úgyhogy néhányan kómásan, néhányan vidáman, sok lelkes, játszadozó kutyával gyülekeztünk, majd megkezdtük a gyakorlást.

Megbeszéltük ki hol fog állni a sorban, már ez sem ment egyszerűen, de fogjuk arra, hogy még korán volt;P elpróbáltuk a koreográfiát egy párszor, aztán már kezdtek is szállingózni a tanfolyamosok, úgyhogy folyt. köv. egy hét mulva!

9.00 - kezdődik az év utolsó alap- és középtanfolyamára a beiratkozás, az alaptanfolyamosok között van két ex-szocisunk Sziszi és Sába is (nekik külön drukkolunk Vikivel, mert a szoci alatt nagyon megszerettük őket)

Az adminisztráció után megkezdődik a tanfolyam, a közepesek a pályán maradnak, az alaposok pedig a suli körüli hatalmas területen sétálva tanulnak helyes pórázhasználatot.

Közben a fenti pályán megkezdődik az év utolsó súlyhúzó versenye is, de erről egy külön begyezés lesz majd:)

Képpel most sajnos nem tudok szolgálni, de majd legközelebb többet teszek:P

süti beállítások módosítása