Cerberos Kutyaiskola Budapest

Cerberos Kutyaiskola Budapest

Szerdai süssünk-süssünk!

2009. november 06. - CoraIvy

A totál fekete képeket mindenki nagy örömére mellőztem :P


Közeleg a vizsgák napja, de a zord időjárás miatt(merthogy hó is esett!)kevesen voltak(tunk) olyan merészek, hogy lemenjünk sulira. Mi Balázzsal már 2 fele lent voltunk dolgozni, de mivel ő volt a munkavezető ennek a sztorinak a megírását ráhagyom…szóval elérkezett az 5 óra, és a kiképzők csak álltak az esőben, a szinte üres suliban és azon vitatkoztak melyikük álljon ki a szabad ég alá vezényelni. Végül olyan negyed6 fele bebizonyosodott, hogy a cerbisek tényleg kicsit lököttek J elkezdtek jönni a kutyusok a gazdikkal, szóval végül nem is voltunk olyan kevesen. Balázs levitte az alaposokat gyakorolni, Lilla pedig fent foglalkozott a klubosokkal és a középhaladókkal.

Közben mi már nagyban élesztgettük a tüzet, hogy minél melegebb legyen, mert éppen megfagyni készültünk. Eszméletlen hideg volt. Pisti egy régi barátja is lejött sütögetni velünk egyet. Hoztak szalonnát, kolbászt, hagymát meg minden jót, és mikor a full sötétben nagy nehézségek árán még a nyársakat is sikerült megtalálnunk körbeültük a tüzet és elkezdtük megsütni a vacsit.

A kutyák közben vagy a kutyaházba jutásért küzdöttek vagy a leesett falatokat próbálták összeszedni, vagy akár(mint az okos bejglik ugyeee :P) színészi tehetségükat próbálták kamatoztatni. Gondolták az: „Adj kérlek egy falatot, mert napok óta nem kaptam kaját és amúgy is mindig éheztetnek” tekintet eddig volt, hogy bejött már, hátha most is…de sajna nem.

Kicsivel később a gyakorlók is csatlakoztak hozzánk, úgyhogy egész szép kis csapat gyűlt össze a tűz körül, mikor megérkezett a Batu, Sába, Athos hármas. Ejha…a kis Athos (németjuci), aki még nemrég a földből is alig látszott ki már egész szép kutyaformájúvá cseperedett, pedig csak 1 hónapja nem láttam, vagy valahogy így.

Balázs elvitte őket kicsit gyakorolni, mi pedig folytattuk a kajagyártást. Közben Pistiék régi történeteket meséltek „fiatalkorukból”, amiken mi mindig jókat nevetünk. Néha elgondolkozom rajta, hogy mi lenne az, amiért ezt az esti cerbis-beszélgetős-röhögős dolgot elcserélném, és hát nem sok olyan van. Hangulatos, mert nem néznek le, ha más a hajad színe, vagy ráncosabb, hangosabb vagy az átlagnál, mert itt mindenki egy kicsit különc, és ez így joó is!

Mire mindenki degeszre ette magát, addigra Balázzsal mi már csonttá fagytunk úgyhogy elbúcsúztunk és megcéloztuk a hazát…hát ennyi volt a mostani szerda. A hétvége viszont annál is izgalmasabb lesz, szombaton állatvédő klub, vasárnap vizsgaaaaa!!! (erről részletesen mesélni fog…valaki! :P)

süti beállítások módosítása