Cerberos Kutyaiskola Budapest

Cerberos Kutyaiskola Budapest

Újabb forgatásos péntek

2011. március 25. - RumlisDorka

Péntek van... és mi mégis kint voltunk a sulin! Hogy miért?!

Újabb forgatócsapat érkezett hozzánk, ma az MTV Jelfogó című műsorának stábját láttuk vendégül. Tegnap aggódtunk, hogy nem fogunk tudni senkit sem kihívni a sulira ilyen gyorsan, de szerencsére végül egészen szép számban jöttünk össze! Zsizsu teljes falkával érkezett, agarastul, bull terrierestül, Ödönöstül, Zita hozta a két vér-pit bullt, nameg persze Onixot, aki ugyan még mindig nehézkesen, de már egyre jobban mozog, Reni érkezett a már golyótlan Protonnal és a még mindig imádni való Manóval, Francii kihasználva szabadnapját befutott Astorral, én meg Rumlival és Sky-jal, aki 3 hónapos kora ellenére lassan komoly médiaszereplővé válik! :-)

Pisti egy megbeszélés miatt késett kicsit, de a stáb addig sem unatkozott, volt mit mesélnünk az ebekről (ugye a büszke szülők?! :-)) Kezdetnek sorban akadályoztunk, majd amíg a Pisti mesélt az Állatvédőrségről, mi engedelmeseztünk a háttérben. A melegfront azért érződött a kutyákon, de így is nagyon jól sikerült. Miután Pistivel végeztek, a csajokat vették sorra. Kezdett Zita, aki elmesélte Onix történetét, hogyan fagyott szét a 8 hónapos kutya hátulja és miért nem képes még mindig rendesen járni, aztán jött Zsizsu Mucival, akit össze-vissza verve adtak le a HEROSZ menhelyre. Végül én zártam a sort...

Ugyan a forgatás 1 óra alatt a végéhez is ért, a stáb még 2 órát ott lebzselt, nem csoda, a Cerbit nem olyan egyszerű ám otthagyni! :-)

Hogy mit alkottunk, azt jövő hét csütörtökön este 8 órától meg lehet tekinteni az m1 műsorán! :-)

Írta: Dorka

süti beállítások módosítása