Cerberos Kutyaiskola Budapest

Cerberos Kutyaiskola Budapest

Celeb-Cerbisek... :-)

2010. szeptember 11. - RumlisDorka

A reggelt őv-vel kezdtük, Bones pihenőn volt még a babéziája miatt, így csak a gyerekekkel álltam be. Csenge is kikötődött a kerítéshez, had szokja a hangokat, de Monti is ugyanígy járt. Regisz egyre jobban fog, már tátott szájacskával ugrik a segédek felé, Balázs belenyúlt Cora szájába, így egy ujja sérült. Fritznél az éles őv-re mentünk rá, ami azt jelenteti, hogy nem karra, vagy párnára fogatjuk, hanem testre, ott fog ahol ér. Eddig csak Laci segédelt neki, de most Balázst is megkapta, és rendesen meg is rágta. Helénával a rablótámadást gyakoroltuk, kell beugró Árchi helyett a bemutatókra, ha nem tudjuk őt magunkkal vinni.

Alapon a helyben maradást gyakoroltuk, most még csak a póráztávolságig eltávolodás volt a feladat, ültetésben és fektetésben egyaránt. Füge kisasszony megint csak megmakacsolta magát, hogy ő ugyan le nem fekszik, meggyőztük, hogy jobb neki fekve, ez annyira sikerült, hogy el is aludt a kezemben.

Alap vége előtt elszólított celebi kötelességem, interjút kellett adnom a Nők Lapjának, egy 4 oldalas cikk jelenik meg rólunk benne, és egy része engem illet. Bh alatt Zsizsu lett meginterjúvolva, és déltől jött a nagy móka, smikes, fotós, öltöztetés, ……..

Lacin kezdett a sminkesjány először dolgozni, pikk pakk vastagodott a vakolat az arcán, KisPisti meg csak nevetett rajtunk, Balázs ruhatárosként, kutyatárosként élvezhette végig a hercehurcánkat, utána jött Dorka és Zsizsu arculatfestése, KisPisti itt már kárörvendve fotózgatott, én sem kerülhettem el a pacsmagoló ecseteket, szemkihúzó cerkákat, és még a rúzsozást sem (pfúúúújjjjjj). De KisPistit is elérte a végzete, ő lett az ötödik fiatal, aki a fotóra került, már nem is nevetgélt annyira, pláne mikor őt is kirúzsozták, bealapozózták, stb. Sminkelés közben lett Laci, Dorka és KisPisti meginterjúvolva, míg a többiek rajtunk dolgoztak. Ezután jöhetett az átöltözés a hozott ruhákba és a fotózás, egyesével, kutyával és a nélkül, állva, ülve, és csoportosan is. Ez elhúzódott kettő utánig, így rohanvást ettünk, és indultunk is a Vasúttörténeti Parkba egy kis délutáni bemutatóra.

Pályafutásunk legkisebb bemutatóterületén sem estünk kétségbe és egy tuti kis programot rittyentettünk a gyerekeknek. És végre Tüncsi is kutyástul speakelt, Csengebaba a pulcsijába zipzárazva, néha belenyukkögött a szövegébe.

Bemutató után Nóci, Tücske, Tüncsi, Laci, Balázs és én körbesétáltunk a parkban, fölmászkáltunk a hatalmas gőzösökre, és hajtányoskocsikra, és végül bementünk a koncertre röhögni és sivalkodni cseppet. Őrjöngtünk, őrültködtünk és ezt Csenge végig aludta a pulóverembe csomagolva.

Kiszörnyülködtük magunkat a mai elvakult ifjúságon és hazaautókáztunk.

Írta: Tina

süti beállítások módosítása