Cerberos Kutyaiskola Budapest

Cerberos Kutyaiskola Budapest

Cerberos Kutyás Tábor - péntek

2010. július 02. - RumlisDorka

Mivel hajnal 6-ig beszélgettünk a tűznél BorzasztóegyPehellyel és Balázzsal, reggelizni nem mentünk. Laci elhozta nekem a betevőmet, de 8-kor így is kipattantak a szemeim. Hurrá, így nem lesz jó, gondoltam. 9-kor már ki is kászálódtam az ágyból, és kisederedtem olvasgatni egy kicsikét. Délutánra fittnek kellett lennem, újra focimeccs volt kilátásban, és nem is akárhogyan, cipőben és Ganxsta Zolee-val.

Ebéd után lefeküdtünk aludni, délután volt a mindent fordítva vetélkedő, addigra agyilag is kipihentnek kellett lenni.

A mindent fordítva-t úgy játszottuk, hogy csapatokra osztottuk a jelentkezőket, a fordított vezénylés egyre gyorsabb volt, és aki hibázott, az kiesett, csak a legjobb maradhatott fent a pályán, kivéve Rékát és Gerit, mert ők percekig küzdöttek egymással, de hiába, pedig Gerink feneke rendszeresen berezgett, mikor a lépés indulj-t hallotta és nem mozdulhatott. A legviccesebb Rumli volt, ő konkrétan nem értette, hogy Dorka mit szivatja, hisz a Laci mást vezényelt. A végén már úgy kellett húzni és löködni, hogy azt csinálja, ami pont az ellenkezője, mint amit megszokott és megtanult.

Az előző focimeccstől vert sereg hatalmas lelkesedéssel indult neki a meccsnek, de a pénteki valahogy keményebbre sikeredett, ebben benne lehetett Zolee győzni akarása, a fáradtság, és még ki tudja mi. Balázs arccal hárított egy labdát, mindenki lába rúgások áldozata lett, engem konkrétan hasba bikáztak a kőkemény bőrbogyóval, de a meccsnek Laci sérülése vetett véget. Kifordult a bokája.

Este mindenki korán nyugovóra tért, hogy a szombati záróestre fitt és friss legyen.

Írta: Tina

süti beállítások módosítása