Cerberos Kutyaiskola Budapest

Cerberos Kutyaiskola Budapest

Cerberos Kutyás Tábor - csütörtök

2010. július 02. - RumlisDorka

Mindenkihez képest koránosan keltünk és kivittük az ebeket a pusztába rohangászni. Menet közben Laci felbukott a tavaly valamelyik kutya által elhagyott apportfánkban, ezen felbuzdulva úsztattunk egyet.

Reggeli után rohanás volt engedelmesezni, én megint kihagytam – kutyakajcsit kellett főznöm.

Már igen leharcolt volt a banda egyik fele, így ki az ebéd előtt, ki az ebéd után sziesztázott, kellett a pihenés, de nagyon.

A délutáni foglakozás az őrző-védő előadás és bemutató, valamint a mondioring alapjainak ismertetése volt. Laci kipakolta az összes felszerelést, ismertette, mit mire használunk, minek mikor van az ideje, bemutattuk a növendék kutyák fogatását, a teljesen érdektelen kutya érdekeltté tételét mindenféle agresszió nélkül, a teljesen zsákmányos kutya és a teljesen védő kutya közötti különbséget, és a tökéletesen 50-50%-os zsákmányos-védő kutyát is. Utána lehetett jelentkezni fogatásra, akinek kedve volt kipróbálni, milyen érzés, mikor a védőkar a kezén van, jöhetett. Utána Pisti beszélt a mondioring kialakulásáról, a mai sportjáról.

A bemutató után jöhetett a mezítlábas focimeccs. Rég viháncoltunk ennyit. Dorka kánkán-mozdulatai, Zsoltika megerőltető mozgása, Nati bevállalóssága, Panka küzdelme, Zsizsu és ManóReni csatacsippantásai szemet és fület gyönyörködtetőek voltak.

Focimeccs után jöhetett a jól megérdemelt vacsora és a buli.

Írta: Tina

süti beállítások módosítása