Cerberos Kutyaiskola Budapest

Cerberos Kutyaiskola Budapest

Cerberos Kutyás Tábor - szerda

2010. június 27. - CoraIvy

Reggel a körülményeinkhez képest korán keltünk. Megsétáltattuk, megúsztattuk a srácokat, és kezdődhetett a készülődés a táborlakók fogadására. Dorka, Nóci és Laci elsurrantak bevásárolni a bográcsos vacsikhoz, Lilla fogadta az érkezőket, szétosztotta az órarendeket, szavazólapokat, házbeosztásokat. Pistivel párhuzamosan könyveinkbe menekültünk a külvilág elől. Pisti Lőrinc L. Lászlóval, én Vavyen Fable-lel múlattuk az időt. Az ebéd chilisbab volt rizzsel alaNóci módra.
     Egy órakor megtörtént a tábornyitó ceremónia, kihirdetődött a házirend és kiosztódott az ebkendő. Kezdődhetett a mulatás, fürdetés, ebédelés.
     Mi kaja után sziesztáztunk egyet, rápihentünk a délutáni vetélkedőre. Akadályverseny volt, a pályán odafelé a kutyáknak kellett az akadályokat, szlalomot, kúszót, asztalt átugrálni, kerülgetni, átkusszanni, felugrani, visszafelé a gazdiknak kellett ugyanezt teljesíteni, és naná, hogy időre. 
     Első körben Balázs ideje volt a legjobb, de ez nem volt egyenesen arányos a nyeréssel, mert az első tíznek újra kellett a pályát futnia. Lettek érdekes eredmények ebből. Bronzérmesünk Balázs lett, Ezüsthelyezett Dorka – mondjuk ő háromszor futott, mert a második körben Rumli úgy döntött, hogy a kúszóakadályt inkább mássza. Különdíjasunk KevinMacaPanka lett, a bokáig érő akadályesésben verhetetlensége miatt. Oda-vissza hasoncsúszott a sportos papucsában.
     Vacsira átment a brigád a büfébe milánóizni, utána jöhetett a csak fiúknak szóló lábtengómeccs. Kezdetben stripptengónak készült, minden párnak, mikor veszít egy etapot, egy rucidarabbal kevesebbé kellett volna válniuk. Erről a stílről gyorsan letettek, így a következő motiváció a vesztes pucárpancsikolása lehetett volna, de a végeredmény a nyertes nudiuszija lett. A győztesek kiléte maradjon homályban.

Írta: Tina

süti beállítások módosítása