Cerberos Kutyaiskola Budapest

Cerberos Kutyaiskola Budapest

Zitánk szülinapja

2010. június 16. - RumlisDorka

Megbeszélésnek álcázott szülinapi parti volt. Zita vénült meg. Mi Lacival korán kiértünk, de neki el kellett mennie ötre fej-fazonigazítás miatt. Nekem emberundorom volt a napi civilrutin miatt, így lent maradtam az alsó területen a négylábú gyermekeimmel kicsit egyedül lenni. Zsizsu, Kevin és Zita elmentek a patakra sétálni az ebekkel, míg a többiek meg nem jönnek. Hat-hét felé már gyűlt a csapat, mi is felmentünk. Zitát elküldtük a mecibe álcából, na, jó, meg éhségből, hogy addig is behurcoljuk, előkészítsük a meglepetését. Megbeszéltük, hogy kicsikét betojtatjuk szegény Zitát, Laci, mint oktatói megbeszélést felvezette az első kérdést:

„Zita mostanában több helyről jött a panasz, nagy gond van veled, szerinted mi lehet ez?”

Szegénykém, könnyes szemmel, hebegve-habogva mondta, elhaló hangon, hogy nem tudja. Mindenki lehajtott fejjel hallgatta a kommunikációt, alig bírtuk ki, hogy ne nevessük el magukat. Zsizsu közben a kisházban ügyködött a tortának álcázott, gyümölcsös-joghurtos tállal, és a gyertyákkal. Mikor készen lett, Laci közölte Zitával a hírt:

„Az a gond veled, hogy egy évvel öregebb lettél!”

Zsizsu kirobbant a tortaimitátorral és felköszöntöttük a pityergő Zitát. Utána Nóci és Laci elmentek vásárolni a vacsorához, és kezdődhetett a sütögetős szülinapi parti. Éjszaka befutottak Zoliék, és Geri is. Ettünk, ittunk, diszkréten mulatoztunk kb. hajnal egyig.

Írta: Tina

süti beállítások módosítása