Cerberos Kutyaiskola Budapest

Cerberos Kutyaiskola Budapest

Csak egy átlagos szerda...

2010. március 04. - CoraIvy

Tináékkal, kötélhúzással, és sok-sok tanulóval!

 


Tegnap meglepetésszerűen kikukkantottunk a Cerbibe. (Dorka kiegészítése: reggel érkezett egy sms a Lacitól, hogy ki van kint délután a sulin... Gondoltam tök jó, lehet hogy kivételesen ők is kijönnek?! Felhívtam, erre közölte, hogy csak a villanyos embert küldené ki, ezért kérdezte... "Kár"-gondoltam... Erre 5 óra tájban kiérek és hát nem ott figyel hátul a nagy Cerbis HIACE?! :-) Erre ők: "MEGLEPETÉS!" Jó volt... :-))

Laci bejött értem a melóba és irány volt Sashalom. Naná hogy mi értünk ki elsőnek, de persze a terület nem volt üres. A súlyhúzósok tréningeztek. Ott volt Manyika Szöcsivel, és Irina meg Serif a két gazdival.

Elmentünk egy nagyot sétálni, hogy ne zavarjuk őket. Mire a sétából visszaértünk megjött öreganyánk, és elvitte Linkát és Alfot sétálni. Befutottak Leiláék és Lilla + Balázs.

Míg ők kiüríttették az eb-belsőket, mi bementünk a két kutya kötélhúzásában gyönyörködni...   

Folyamatosan érkeztek a tanulók, szép számmal összegyűltek alaposok és klubosok egyaránt. Lejött Tyson és a papája, Kincs az új alaposunk, ő a noéból lett örökbe fogadva, a minis szálkástacsink is a kisgazdival, Gini és Boldi. Balázs és Nóci levitte az alaposokat a pálya alsó részére gyakorolni, Lilla meg a klubosokat egrecíroztatta. Mi meg kihasználtuk a nem mindennapi alkalmat és egyeztettünk Dorkával a bemutatóról és a honlapról. Pikk-pakk ránk esteledett, és menni kellett haza, de jólesett egy kicsit kiszakadni a hétköznapból a barátok és kutyák közé, kötetlenül, nem dolgozva.

Írta: Tina

süti beállítások módosítása