Cerberos Kutyaiskola Budapest

Cerberos Kutyaiskola Budapest

Tücske ivartalanítása

2010. február 19. - CoraIvy

Túl vagyunk a műtéten!

 


  Tücske ivartalanítva lett. Barátosnénk ebzete kedden 10-re lett a doktor bácsihoz berendelve.  Volt izgalom, mert a gazdiasszonyság még az injekciót sem bírja, nemhogy ezt a komolyabb tortúrát.

    Lacival ketten vittük be a kutyát, Tücsi (Ildi) addig Tüncsivel (Kuszianyu) és Kuszival várt a váróban. Ez így jól jött ki, mert legalább nem egyedül rágta tövig a körmeit az óvónénink, Tüncsi tartotta benne a lelket.

    Tücske először kapott egy kis infúziót, mivel eléggé soványka az utóbbi időben (az otthoni stressz nem igazán tesz jót a kutyának). A vénáját a kanül beszúrásához megint nehezen lelték meg, de végül sikerült. Lecsöpögött az infúzió, jöhetett az altatás. Gyuri szépen fokozatosan nyomta be az altatófolyadékot, először csak a felét, szépen elfektettük Tücskét az asztalon, és jöhetett a második adag. Átemeltük a műtőasztalra és Gyuriék betolták a műtőhelyiségbe. Behelyezték a lélegeztető tubust, elindították az oxigént, és a hátára fordították a kutyát. Kipányvázták. Közben levették tőle a vért, mert kértük, hogy csináljanak egy labort, ha már úgyis ott a kutya. Már kezdtünk reménykedni, hogy végignézhetjük az egész műtétet, de a kis dokinénit zavarhatta a közönség, becsukta az ajtót.

    Kimentünk a lányokhoz a váróba, Tücsi pityergett az idegtől.

    Még nem telt el 1 óra sem, Gyuriék telefonáltak, hogy a kutya ébren van, kész van, minden OK!!!



Gratulálunk a Tücsiknek a sikeres műtéthez!!!

Írta: Tina

süti beállítások módosítása