Cerberos Kutyaiskola Budapest

Cerberos Kutyaiskola Budapest

Már csak 1 hét és VIZSGA!!!

2010. február 11. - CoraIvy

Tina, a legújabb debütáló blogírónk bejegyzése!
 
  Vasárnap vizsga. Az id
őjárás megint nem kedvez a tanulóinknak. Csak reménykedhetünk, hogy nem ismétlődik meg a 2009-es év utolsó vizsgájának ítélet-időjárása. Akkor a hófúvásban a helyben maradó tanulókat se nagyon láttuk, nemhogy szegény ebeket.

  A meteorológusok azt ígérik, hogy csapadék már nem lesz a hétnek a legvégén, de banánérlelő meleg se... A kistestű és a szobalakó ebzeteknek a ruháztatása vizsgára kötelezővé lesz téve, mert igen rossz látvány a kocsonyaként reszkető, merevlábas menetelés, a púposan fekvő didergésről ne is beszéljek.


  Remélem Balázsunk is beszerez már végre megfelelő bakancsot, mert különben bünti lesz!!! És ez nem csak fenyegetés...!!! Laci borzasztóan mérges volt rá a hétvégén, mert a szétázott lábbelije miatt nem jött vasárnap iskolába. A kutyázáshoz megfelelő felszerelés kell, már 4000 Ft-ért lehet bélelt hótaposó gumicsimmát kapni Dunakeszin, nincs is messze a sulitól, csak egy szavába kerülne és kifuvaroznánk. Balázs vedd az adást! :) (szerk. megjegyzése: bakancs beszerezve!)

   A vizsgát megint korán kezdjük, mert új elméleti teszt kitöltését vezettük be. Ennek megírására a jelentkezés után kerül sor, és kb. 10-15 percük van az alapos tanulóinknak, mert utána irány az alsó terület és a gyakorlati vizsga. Először a közepeseink mutatják meg, hogy mit tudnak, mennyit gyakorolták azt, amit Lilla tanított nekik. Utána jönnek alaposaink, akik borzasztóan izgulnak, és valljuk be, van, akinek van is oka rá. Sajnos megint csak azt kell tapasztalnunk, hogy van, aki csodákat vár tőlünk, és azt gondolja, hogy a hétvégi 2x2 óra alatt a kutya mindent tudni fog, de ez nem így van, nem győzzük eleget hangoztatni, hogy otthon is gyakorolni kell minden nap minimum 20 percet, hogy minden simán menjen, és boldogan falatozhassanak a megmérettetés utáni bográcsoláson.

   Ebédre paprikás krumplit rendeltünk Tücsitől és Tünditől. És utána jöhet a hetek óta halogatott megbeszélés. Végre pontot tehetünk a bemutató koreográfiájának megújulására. Négyünk időbeosztása annyira szoros és eltérő, hogy már nem is emlékszem, hányszor halasztottuk el. De most már végre remélem, sikerül és senkinek nem jön közbe semmi.

   Mindjárt itt a jó idő, a sok bemutató, és február 20-án indulnak az új tanfolyamok, és végre a mini kutyások is tudnak jönni, mert elolvad a nagy hó és megenyhül az idő.

süti beállítások módosítása