Cerberos Kutyaiskola Budapest

Cerberos Kutyaiskola Budapest

Az elütött kutya és a rendőr, mert így is lehet

2013. június 11. - cerberoskutyaiskola

Egy budapesti rendőrjárőr az Ond Vezér utcán a visszapillantóban látta, ahogy egy kamionos elüt egy kutyát, aztán fékezés nélkül tovább hajt. Kicsit gondolkodott,hogy utána eredjen e, de azután gyorsan megfordult és keresztbe állt a kutya előtt a forgalmas kereszteződésben. lekapcsoltatta a közlekedési lámpákat, hogy az addigra odaérkező kollégák lassíthassák a forgalmat. Közben pedig egyikőjük a Városligeti Állatorvosi Rendelőben segítséget kért. Rádión Zsizsu kolléganőnk, aki ott asszisztens, instrukciókat adott hogyan nyúljanak a kutyához,aki fájdalmában haraphat is. A tigriscsíkos staff kislány sokkos állapotban megérkezett a rendelőbe, ahol a rendőrök megvárták, míg jobban lett és megérkezett a gazdi. A kutyus chippes volt, így a boldog és végtelenül hálás gazdival együtt tudták már átszállítani a Primavetbe, hogy kiderüljön, biztosan nincs e belső vérzése. 
Hogy mi a tanulság?!?...ne üssünk el kutyát! Ha elütjük, ne hagyjuk ott! Örüljünk, hogy egyre több állatszerető és jó fej rendőr van! ...és fontos a chip...hááát ezek. 
Nagyon köszönjük, hogy a rendőrök ennyire emberségesen álltak a kérdéshez, a kamionosnak meg sok álmatlan éjszakát kívánunk!

Forrás: facebook

süti beállítások módosítása