Cerberos Kutyaiskola Budapest

Cerberos Kutyaiskola Budapest

5 évesek vagyunk! Ez a mi Világunk!

2011. augusztus 15. - RumlisDorka

Öt év… Ízlelgetjük ezt a két szót. Feltehetnénk a kérdést: megérte belevágni? De ez eszünkbe sem jut! Öt év küzdelem? Nem! Öt év és rengeteg sikerélmény. Öt év, néhány kudarc. Amikor kicsit meghaltunk mi is. De újra kezdtük, mert tudtuk: megéri. Öt év.

Sokszor öt év olyan kutyáknak, akiknek mások esélyt sem adtak. Öt éves a Cerberos Kutyaiskola! Na és? Kérdezhetné bárki, aki nem tudja mi az a Cerbi! Sokaknak az utolsó lehetőség volt az elmúlt öt évben. Kutyának, gazdának egyaránt. A Cerberos Kutyaiskola 5 év alatt fogalommá vált a problémás kutyák kezelése terén. Vannak irigyeink: nem öten, hanem sokszor öten! Vannak, akik másolják a módszereinket! Mi ennek örülünk! Mert a kutyákon segítenek vele!

Emberek, kutyák… Először kevesen, aztán az elmúlt öt évben rengetegen. Visszajárnak. Öten, tizenöten, ötvenöten, sokan! A Cerbi olyan, mint a lépes méz: magához ragad és nem enged el! A Cerbiben kinyílik a világ: megtanulsz kutyául! Már nem is akarsz szabadulni! Barátokra találsz! A kutyád is, pedig azelőtt mindenhonnan kiközösítettek benneteket! Sokan itt vannak már öt éve, télen-nyáron, hóban-fagyban. Segítség kell? Már ugranak is. Öten. Ha kevés, akkor tizenöten!

Költözöl, elutazol, bánatod, örömöd van? Kijössz a Cerbibe és mindenre van megoldás! Egy nagy család? Nem, annál sokkal több! Tanfolyamok, bemutatók, táborok, vadkempingek, előadások, szemináriumok. Erről szólt az elmúlt öt év! Mentés, ideiglenes befogadás, rehabilitáció, gazdi keresés, örökbeadás. Erről is! Mikulás Kupa, Cerbi Kupa, bográcsozás, sütögetés. Ez mind benne van az eltelt öt évben! De mindez mit sem érne az olyan emberek nélkül, akik együtt jelentik mindazt, ami maga a CERBI!

Cerbi: öt betű, öt év. Minden betűnek jár egy év! Cerberos Kutyaiskola: tizenkilenc betű! Ugye tudjátok ez mit jelent? Rajtunk nem fog múlni…

Írta: Francii

süti beállítások módosítása