Cerberos Kutyaiskola Budapest

Cerberos Kutyaiskola Budapest

Májusi bemutató dömping

2011. június 02. - bestiaaa

Fárasztó és mozgalmas hétvégéken vagyunk ismét túl. Rengeteg bemutatón vettünk részt Májusban; kicsiken, nagyokon, de mindenhol nagy sikert arattunk.

Május 14. Szombat

A szokásos reggeli bemutatógyakorlás után indultunk is az Államigazgatási Hivatal Családi- és Sportnapjára. Mire odaértünk, jó fülledt idő lett, így a legtöbb kutya már el is fáradt, vizeztük őket rendületlenül. A bemutató ettől függetlenül jól sikerült; bár vicces volt, hogy összekeverték a zenéket, így a Rammstein számára meneteltünk. A kutyusoknak, mint mindig, nagy sikere volt a gyerekek körében, Proton egyenesen imádta, hogy a középpontban lehet. Itt debütált Réka és Mangó.

Ezen a napon került megrendezésre a Súlyhúzó Európa Kupa Isaszegen, ahova délután voltunk hivatalosak. Pisti, Reni, Zita, Nóci, Geri, Balázs és Saci már reggel lementek a rendezvényre, hogy az Állatvédőrséget képviseljék. A Dogo Rescue-val egymás mellé állítottak sátrat. Amint leértünk, páran nevezték ebeiket különféle szépség- és ügyességi versenyekre. Francii&Astor, Zsizsu&Liliom és Robi&Jäger az ügyességi versenyen vihettek haza kupát, szépségükkel pedig Monty, Sivi, valamint Angel kápráztatta el a bírókat, név szerint: Ganxsta Zolit, Bebét és Papp Szabit.

Délután 3-kor került sor a komplett bemutatónkra, a Minis csoport idén először szerepelt.

Ezek után picit szétszéledtünk nézelődni és a versenyzőknek drukkolni, de nemsokára újra összegyűlt a csapat, hogy a Dogorescue által készített bográcsos gulyáslevesből jól befaljon.

A Fehérkeresztes Káldi Szilva és barátai az erdei sétájuk során egy kutyafalkával találkoztak és magukkal is hoztak két kis kutyust: a kis gengszter Robin Hood-ot (Robikát), akit Panka vett gondozásába és azóta új gazdikhoz került, valamint Felnit, akit Reni azonnal új kedvencévé nyilvánított és haza is vitt.


Május 21. Szombat

Reggel 9-kor indultunk Szentendrére, az Árvácska Menhely által szervezett örökbefogadó napra alap engedelmes bemutatót tartani. Úgy alakult, hogy bemutatózni csak lányok mentünk, az egész utat végigbolodoztuk. Azért kísérőnk is akadt, Zoé Papa személyében, aki szorgosan dokumentálta az eseményeket. A menhelyet nehezen találtuk meg, ahol kiderült, hogy a rendezvény nem is ott lesz, hanem egy másik helyszínen. Ez az oka annak, hogy mindig jóval előbb elindulunk...

A bemutató nagyon jól sikerült, mindenki mosolygott és boldogan menetelt, Móni és Kvarc itt debütáltak. De a legjobban a bemutató utáni szökőkút-fürdetés tetszett minden nézőnek. A leglelkesebb úszónak Sivikét nevezhetjük ki, aki csak azért akart kijönni a szökőkútból, hogy utána megint nagyot csobbanhasson. A szervezők mindenféle házi sütivel, pogácsával és hideg üdítővel hálálták meg a közreműködésünket. Kata és Remington pedig a kutyaruha-divatbemutatón is szerepeltek.

Mivel NAGYON meleg volt, úgy döntöttünk, lemegyünk a Duna-partra egy úsztatásra. Az összes kutty odavolt a gyönyörűségtől, de Hannah-nak inkább az iszapos pakolás tetszett, boldogan hempergett majd kommandózott a bozótban. Skylie, Tasha és Pite itt fürödtek és úsztak életükben először.


Május 22. Vasárnap

Ezen a napon a Csillebérci Sport- és Családi Napokra voltunk hivatalosak. Az nagy engedelmes bemutatón kívül a nagy melegre való tekintettel csak egy gyorsított erőnléti és Ö-V bemutatót tartottunk.

Utána a legtöbben visszasiettünk a sulira, egy hűsölésre a Rákos-patakban, és hogy ne maradjunk le az Állatvédőrség oktatásáról.

Dorka, Zoli, Tina és Laci pedig bevetették magukat a Csivava Majálisba a Római-parton, ahol az első Cerberos Csivava Kommandó debütált.


Május 29. Vasárnap

Erre a bemutatóra is délután került sor, így már eléggé fáradtak voltunk a bemutató gyakorlások, klub és oktatások után. Egy gyors felfrissülést azért még megejtettünk a Rákos-patakban indulás előtt, amikor is Jerry rájött, hogy ez jó buli és magától ugrándozott bele a vízbe. A Bárka Színház Gyereknapi rendezvényén vettünk részt az Orczy-kertben. Szerencsére egy félig árnyékos helyet kaptunk, szépen körbekerítve. A szervezők még bili formájú itatótálakkal is kedveskedtek, hihetetlen módon, ez minden Cerbisnek nagy örömet okozott, ráadásul még haza is vihettük őket. Jerry debütált a nagyengedelmes bemutatón, egy-két baki becsúszott, de ez inkább a számára szokatlan környezetnek volt köszönhető.

Aki nem látott még minket bemutatózni idén, az megteheti a legközelebbi alkalommal, június 11-12-én a Komáromi CACIB kiállításon. Mindenkit sok szeretettel várunk.

Írta: HannahViki

süti beállítások módosítása