Cerberos Kutyaiskola Budapest

Cerberos Kutyaiskola Budapest

Állatvédőrség - ORFK megállapodás született

2011. február 25. - CoraIvy

És igen, és eljött a napja, hogy megtörténjen a nagy DOLOG!!!!

Aláírásra került az egyezmény az Országos Rendőr-főkapitányság, a Cerberos Állatvédő Egyesület és a Fehérkereszt Állatvédő Liga között. Végre most már hivatalosan is elkezdhetjük a munkánkat, kezdődhet a több száz állatvédőrnek jelentkezett önkéntesünk képzése, akik között magánszemélyek és cégek is találhatóak, állatorvosok, ügyvédek, kétkezi munkások, rendőrtanoncok és még akár estig sorolhatnám, hogy milyen és mennyi féle állatszerető ember állt mögénk. Tavaly Ráckevén is nagy szemmel néztük a rengeteg embert, aki eljött és szeretett, de tovább megyek, dicsőített minket, de tegnap ezt újra átélhettük, hétköznap lévén is rengetegen jöttek, és támogatásukról tettek tanúbizonyságot, drukkolnak és segítenek minket.

És persze sajnálattal olvasom a mai fórumos beírásokat is, hogy akik állatvédőnek mondják magukat, köpködnek, és a bukásunkat kívánják, ahelyett, hogy végig gondolnák mit is vittünk végbe. Nekik nem sikerült, mert nem is akarnak ekkora felelősséget a nyakukba venni, nekik nem ez az érdekük, hogy oktassanak, hogy kevesebb legyen a dolguk, nekik elég a támogatásokból befolyt pénz, de a felmutatott munkájuk kevés egy ország nézeteinek a megváltoztatásához, ők nem törődnek a gyerekek oktatásával, a kutyák rehabilitációjával, az önkénteseik képzésével, a rendőrök segítésével, a bíróságok nézeteinek megváltoztatásával.

És jövünk mi, és igen gyerekcipőben járunk, de nekiállunk, és megpróbálunk tenni az ügy érdekében, amit már nagyon sok magyar ember kívánt, oktatjuk a gyerekeket, a pedagógusokat, az önkénteseinket, akiknek majd vizsgán kell átesniük, hogy kimehessenek az utcára, hogy a rendőrökkel együtt tegyenek az állatkínzás, a természet rongálása ellen. És itt nem csak a kutyákról van szó, nekünk fontos a többi állat is, legyen az macska, tehén, kecske, hal és még sorolhatnám.

Úgyhogy hajrá, lesz dolgunk nem kevés, de állunk elébe a sok munkának, a pocskondiázásoknak.

 

Írta: Tina

süti beállítások módosítása