Cerberos Kutyaiskola Budapest

Cerberos Kutyaiskola Budapest

2011. február 5-6.

2011. február 15. - CoraIvy

Szombat

Hajnali indulás, morcosan és kutyával tömve értünk ki a sulira, Emi még mindig velünk volt, a gazdijelölt mégsem tudja fogadni a rossz sorsú ebet. Új családtagunk is van, Toruk személyében. Nóci is új ebbel jelent meg, Tsunamy Pinky-vel, a szaporítótól elhozott, agyonelletett francia puffanccsal.

A bemutatós gyakorláson kutyával gyakoroltuk azt, ami már kutya nélkül jól ment. De jajj, a kutya milyen zavaró tényező némelyeknél… :(

Alapon az utcai gyakorlat volt a menüpont, először a szituációkkal kezdtünk, utána jöhetett a séta. Velünk tartott Jäger, Bady és Tappancs, a három alapérett szocisunk. Jäger kimutatta végre a foga fehérjét, bemutatta a sétálós problémáját, de Robival gyorsan lebeszéltük a kerítésnél őrjöngésről.

Klubbon kihirdetésre került a hónap klubosa, Lejlamama és Lejlike kapta a vándorkupát. Nagy gratuláció nekik!!!!!

 

Bh-n a szokásos alakizás ment, mindenkinek fejből, egyénileg kellett dolgozni.

Szocin Hella megint előadta a „hörgök én, csak figyeljél rám” műsorát, vicces a lány. A szituációk után, szépen magunk köré gyűjtöttük az agresszorainkat, és családiasan egymás mellett beszélgettünk velük.

Szoci után sietés volt az Állatvédő klubra, sok volt a megbeszélni valónk. Majdnem kilenc volt, mire elindultunk haza.


Vasárnap

Hajnalban felvettük Árchit, Brigi még mindig nem fért be a sok kutyától, így őt nem tudtuk kivinni a sulira.

Őv-n Cora és Árchi új feladatot kapott, Cora viszont csak és kizárólag a rózsaszín kart és fogót volt hajlandó a szájába venni, és még színvakok az ebek, mi?

Alapon a vizsgapálya ismertetése volt a műsor, de Lacival úgy döntöttünk,, hogy Jäger és Bady nem is alapérett, hanem egyenesen középérett, így ők is vizsgáznak alapból, ezért lerendeltük őket is gyakorolni. A helyben maradások nagyon jók, így nem is lesz baj a vizsgán.

Bh-n – mivel ki lett hirdetve az idei Cerbi Kupa időpontja, – egyre többen leszünk, folyamatos pontosítás és az alaki hibák kijavítása ment.

Szocin Nyafi lejött elbúcsúzni, még mindig gazdikereső a Heroszban, de már nem problémás. Zsömi viszont visszaesett. Egy hét kizárás után teljesen jól viselkedett, így a gazdik szépen túltutujgatták.

Erőnlétire csak Helénát vittem be, Laci aludt addig az autóban, míg mi dolgoztunk, kötelet húztunk és lógtunk.

Öt után indultunk el a suliról.
 

Írta: Tina

süti beállítások módosítása