Cerberos Kutyaiskola Budapest

Cerberos Kutyaiskola Budapest

2011. január 29-30.

2011. február 03. - RumlisDorka

Szombat

Reggel hiace berendezéssel kezdődött. Teli voltunk kutyákkal, a sajátok mellett van ideiglenesünk Emi személyében, volt vendégünk is Füge, Dió, Jack, Kuszi. Menet közben felvettük még Bettyt, így 15 kutyával érkeztünk ki a sulira.

A hajnali bemutató gyakorlás viháncan telt, a hideg és a fáradtság azt hiszem már a csapat agyára fagyott. Nem bírtunk magunkkal, mindenki szórakozott, nevetgélt.

Az alap is ebben a színben folytatódott, napsütésben, boldogságban, minden kutya nagyon jól halad, látszik, hogy a gazdik sokat gyakorolnak. Helyes.

Bh-n fejben dolgoztunk, ebédeltünk, senki sem volt toppon. Nóciék elindultak autópályát látni, de a küldetésük a leszakadt dobvédő miatt befuccsolt, de sebaj, vasárnap újra próba.

Szocin jöhettek a kiélezett szituációk, és kutyákat cseréltünk a félősökkel, mi megkaptuk Dragont, ők megkapták Badyt.

Négy után be is fejeztük a gazdikkal a beszélgetéseket és el is indulhattunk haza.


Vasárnap

A hajnali kálváriánk ugyan az volt, mint szombaton. Ébredés, kv, etetés, berendezés, kutyákat be, Archit felvenni és irány a suli.

Őv-n Zsoltikát, rutintalansága miatt, Fritz majdnem kasztrálta, hálás lehet a lélekjelenlétemnek. Balázst Csenge rágta meg, megint vér folyt... :-)

Minibemutató gyakorláson ebek nélkül gyakoroltunk, van még min csiszolni. Alapon beeresztettem Diót és Fügét, had bomlasszák a rendet. Volt is rohangászás, játék, Fügének még munka is. A hosszú helyben maradást gyakoroltuk, a hideg miatt, kissé csökkentett idővel, nem akarjuk a lakáskutyáinkat szétfagyasztani.

Bh-n dolgoztunk, a bemelegítés után jött az egyéni pályamunka.

Szocin Botond volt az idegesítő cseppeb, jól végezte a munkáját, Bill le is akarta vadászni. Szituációk után, együttséta és szűk csoportos beszélgetés volt, a kör közepén a mindig ugráló raptorral.

Mindezek után nem haza, hanem az erőnléti edzésre mentünk. Gyakorolni kell a kötélhúzást. Arwen Helénával, Fritz Arwennel, Cora Jägerrel… Helénát befogtuk még sínes súlyhúzásra is.

Öt után el is indultunk haza.

Írta: Tina

süti beállítások módosítása