Cerberos Kutyaiskola Budapest

Cerberos Kutyaiskola Budapest

Cerberos Kutyás Tábor - szombat, vasárnap

2010. július 02. - RumlisDorka

Frissnek és üdének nem nevezhetően bandukoltam turnusokban az ebekkel sétálni hajnalban. Reggelizni Lacival átbicegtünk, de hamar vissza is kellett jönni, mert jött az engedelmes.

Ebéd előtt sziesztára vágyódva jött a telefon, hogy Tüncsiék rögvest befutnak, no, akkor, ha már nincsen alvás, akkor irány a sétapálya. Geri elkísért miket Homérral, az ebek viháncoltak a friss levegőn, megérkezett Tüncs, Anettka és Kuszmány is. Ránk engedték a kis fehér csőrmedvényt. De nem élvezhette sokáig a mulatságot, mert ebédidő volt.

Tápanyag-feltöltődés után cseppet azért pihentünk a délutáni megmérettetés előtt, ki-mit-tud volt és kutyás-activity. Iszonyat jót mulatott a társaság. Igazi csapatépítő társasjáték az activity, pláne ez a kutyás fajtája, amiben amúgy egy kutya sem szerepel élő valójában, csak mint szituációt hozó szereplő. De ez maradjon a mi titkunk. :-)

Külön kiemelendő csapatneveink is voltak: Bocik és Malacok, 7 törpe, Wombat kommandó, Balázs és a Szirének, ééééés..... Laci fun club! (Milyen furcsa hogy az utolsó nyerte a versenyt... :-))

Vetélkedők után jött a táborzárás, az oklevélosztás, a szavazások kihirdetése, és a majdnem megríkatásunk Pisti által.

A 2010-es tábor leg-kutyái:

  • okosabb: Archibald
  • éhenkórászabb: Csodálatos Agáma
  • kedvesebb: WombatBogi
  • szebb (3. éve :-)): LordMurphy
  • rosszcsontabb: Ivybaba
  • bohócabb (3. éve :-)): Vigyor

Este nagy mulatságot tartottunk, hisz egy évig nincsen tábor, ezt bulival, sütögetéssel és halászlé-alaPistivel sirattuk el.
 

A vasárnapot nem veszem külön, mert a rendrakás, a pakolás, a szemételtakarítás, a hatalmas fürdőzés, ja és egy utolsó szűk családias ebéd annyira nem izgalmas, hogy könnyen leírható legyen.

Írta: Tina

süti beállítások módosítása