Cerberos Kutyaiskola Budapest

Cerberos Kutyaiskola Budapest

Elkezdtük a fektetések oktatását és bemutatóztunk a Fresinél

2010. április 26. - RumlisDorka

    A rendrakós hét után szokásunkhoz híven, hullán érkeztünk ki hajnalban a sulira. Gyakorolni kellett, mert aznap debütált az új koreográfiánk. Dorka összeállította a csapatot, aki pedig nem ment délelőtt a bemutatóra, külön gyakorolhatott. Na, erre a feladatra hárman maradtunk. Leilamama, Laci és jómagam. Mókás volt, ahogyan Laci alkotta az egyik csapatot egy személyben, mi padig Leilamamával ketten a másikat. Pudli ugrálásnál, pedig Zsizsunak hozzánk is át kellett rohannia Ödönnel és mehetett az ugrabugra. Meghajlásunkat pedig Dorka követelte, ja és tapsot is kaptunk ám.

     Alapra Andi hozta a saját ebeit. Volt is benne bizonyítási vágy, hisz mégis csak kiképzőtanonc vagy mifene? A tananyag a fektetés volt, no meg az ültetésben helyben maradás. A legtöbb tanulónak ment is a fektetés, csak azoknál volt probléma, akiknél számítottunk is rá. Ott segítettünk a gazdiknak a helyes módszerekkel, és csak semmi erőszak volt a mottónk.

     Dorkáék nagyon lelkesek a minisek miatt, teljesen odavannak az új csapatért! A fektetések is nagyon hamar és meglepően jól mentek mindenkinek, egyedül Boróval kellett egy kicsit harcolni, de ez várható volt, lévén egy elég makacs és domináns ebről beszéltünk, de végül őt is sikerült fekvésre bírni, annyira, hogy a végén már egy kis hátbökésre elvágódott a földön és várta a simit érte.

     Bh-n Kuszi és Tinkamama voltak,így én beálltam Odinnal, Laci meg beállt volna Athossal, de akkor megjelent Beni és félrevonta őt. Tinka bámulatosan fejlődőképes, a szabadon követése egyre jobb. Kuszi pedig bullterrier lévén szórakozott cseppet türelmetlen gazdijával.

    A szocit megint lekéstük, de cserébe jót beszélgettünk fent a többiekkel utána. Beszámoltak, hogy jól sikerült a bemutató a Fressnapfnál, mindenkinek tetszik az új koreográfia, és még Lencsi is nyugodtan feküdt, míg Ödön átugrotta, úgy látszik anyája lehiggadt, míg odaértek. Sok új gazdival ismerkedhettek meg a bemutatón, pár lelkes kutyásnak még a helyszínen tudtak hasznos tanácsokat adni, a többiekkel pedig nemsokára személyesen is találkozhat mindenki a sulin.

    Három felé  szétszéledtünk, pihenni kellett, vasárnap a Noén volt jelenésünk.

Írta: Tina & Dorka

 

süti beállítások módosítása