Cerberos Kutyaiskola Budapest

Cerberos Kutyaiskola Budapest

Szakadó esőben is Cerberos! :)

2010. február 28. - CoraIvy

Szakadt az eső, fújt a szél, de azért mindenki bevállalta a sulizást!

Reggel korán indultunk, fel kellett venni Arcibaldot, az óriás snacinkat, és az új 2 napig vendégkuttyot Rafaello-t a csepp westi fiúcskát, nomeg Balázst és Steve-O-t.

Balázsunk a kocsiban fejezte be a toalettjének maximalizálását, azaz ottan húzta a cipőjét. Kicsinyt szenvedőre sikerült az öltözésének befejezése, mert Árészunk morcosan ébredt, és ilyenkor nehezen viseli, ha hajlongnak a társaságában. Utasunk kecses balett mozdulatokkal rögzítette lábbelijét. Mindezzel végezvén már jutott ideje közelebbről is megtekinteni az izgő-mozgó üvegmosó kefét az anyósülésen mellettem, megismerkedett Rafaelloval.

Mielőtt megérkeztek a tanulók, elmentünk sétálni a srácokkal, isteni ítéletidő volt, esett és fújt egyszerre, PFÚJJJJJ!! Félúton találkoztunk Tücsiékkel, az ebTücskét alig ismertük fel a sok ancung alatt, mivel rajta volt a csőrikés hálóingje (a műtéte miatt) és a szebb időket megélt iccakai ruci védelme végett egy csini fekete susogós esőkabi.

Mikor megérkeztek a tanulóink elküldtük  őket fárasztani az ebeiket. Oktatás elejére megérkeztek Lutriék a németjuciék, csak egy kis szocira, és befutott Barbi a 8 éves orosz agarával. 9.15-kor szóltam Balázsnak, hogy ideje elkezdeni a munkát, a sok eleven négylábú már kiviháncolta magát.

Mi tanfolyam helyett varratszedésre mentünk Tücskével. Elvittem magammal Helénát, legyen valaki Tücsivel a váróban, míg mi cérnátlanodunk Tüccsel. Dokinénivel egy perc alatt kikapkodtuk a varratokat és már mehettünk is vissza a sulira.

Pont BH-ra érkeztünk meg. Balázs a gyáva, felmenekült a szél elől a felső területre melegedni, de Nóci állta a sarat és lenn maradt Daemonnal dolgozni egy kicsit.

Mindenki vezénylés nélkül, egyénileg gyakorolt, közben egyvalaki pályát mutatott be Lacinak. Én Bones-sal kezdtem a gyakorlást, utána jött Árész, de a pálya bemutatása Helénára maradt. Borka a kis keverék lányzónk duzzogott, mert anyája az új kutyával elment sétálni, neki meg apájával kellett dolgozni. Györgyi is lekukkantott Zé-vel, Zita Mokkával félúton elment (valami dolga volt), Laláék hozták az elvárható színvonalat, Eszti Bocival kicsikét nem bírt a feladatra koncentrálni.  Mire kellőképp elfáradt már minden gazdi és ebzet, pont vége lett a tanfolyamnak.

Kicsit aggódtunk, hogy a zuhogó eső és a csontokat rázó szél elveszi a minisek lelkesedését, de szerencsére nagyon belevaló az új csapatunk! 11 órakor teljes létszámmal kezdhettük a foglalkozást, sőt, megismerkedhettünk Mázli teljes kiscsaládjával is! Mind a 3 minis egyre ügyesebb, egy kicsit több lefárasztás az órák előtt és tökéletes lesz a munkájuk! Mukiék is beszereztek egy hámot végre, úgyhogy jövő héttől ő is csatlakozik a gumihúzó csapathoz (bár ő nem gumit, hanem pici vizeskannát fog húzni, de funkcióját tekintve mindegy is... :)) Kloi egyre jobban viseli az őt körülvevő hímnemű miniket, bár volt egy kis nézeteltérése Manóval, de ez minden... az első alkalommal összehasonlítva ez nem olyan rossz! :)

BH után felmentünk a felső területre és lecsüccsentünk a jól megérdemelt pihenőnkre. Közben természetesen munka folyt, megbeszéltük a Cerberos körüli fontos eseményeket, eközben az ebeink hölgynemű tagjai és Odika borzolták a szocisok idegeit.

Szombat lévén sietős volt a távozásunk a suliból, mert munkánk még ezer és időnk annál kevesebb.

Írta: Tina (és a minivel kiegészítve belekotyogott Dorka)

süti beállítások módosítása