Cerberos Kutyaiskola Budapest

Cerberos Kutyaiskola Budapest

Csajbuli, vagy mifene

2009. december 11. - CoraIvy

Aki azt hinné, a Cerbisek csak kutyázni szoktak, az nagyot téved... :))

Elhatároztunk, hogy diszkrimináljuk magunkat a pasiktól, és csapunk egy oltári jó cerbis csajbulit, tehát szombat este, (egy igen mókás kocsiút után, ahol is kb. 5x tévedtünk el) este 10 körül meg is érkeztünk Tündihez, az első állomásra.

 
Tündi épp a Gyűrűk urát nézte eredetiben, amibe - bár nem ezt terveztük, - persze mi is becsatlakoztunk. Közben természetesen előkerültek a finom borok, sangria, Vilmos is, amelyek csak emeltek az este fényén.
 
De nem is mi lennénk, ha nem lettek volna kutyák is a lakásban, Murphy és Cora remekül lefoglaltak minket. Mivel az asztal, ami tele volt pohárral és rágcsálnivalóval, alacsony volt, bárhányszor az egyikük elment mellette, 4-en kaptunk oda a kutya farkához, hogy nehogy a nagy csóválással lesöpörjék a rajta lévőket. Ez kisebb-nagyobb sikerrel működött is.
 
Pár órával később már sűrű telefonhívások érkeztek Balázstól, hogy fejezzük már be a csajbulizást, és menjünk le a közeli szórakozóhelyre, ahol várnak ránk.
Hát jó, gondoltunk, és elbúcsúztunk Tünditől, aki nem tartott sajnos velünk.
 
Néhányunknak tovább tartott az este, mint az először gondolta, olyanannyira, hogy erősen akadályozta a másnapi sulizást is, de már következő reggel elhatároztunk, hogy ez volt az első, de semmiképpen sem az utolsó cerbis csajbuli.
 

süti beállítások módosítása