Cerberos Kutyaiskola Budapest

Cerberos Kutyaiskola Budapest

Csak az év ért véget :)

2013. december 23. - cerberoskutyaiskola

1512680_10152469616289829_769093778_n.png

Véget ért ismét egy év.
Megint sokat tanultunk, sokat nevettünk..és sírtunk is bizony. De a suliba kijártunk..ha jó kedvünk volt azért, ha dühösek, szomorúak, akkor azért. Néhányan gyarapodtunk ismét pár kutyával, új embereket ismertünk meg és régieket ismertünk meg új oldalakról. Egy nem változott. A kutyáink. Hogy itt vagyunk és Ők velünk vannak. Időt töltünk el együtt. Érdemben. Nem számít, hogy az egy óra vagy két nap. Csak az érdem számít. Nekik.
Köszönjük a Klubosok és Bemutatócsoportosok rengeteg munkáját, hogy negyven fokban és szakadó esőben is jöttek, mert tudták; a kutyák élvezik.

Kiosztásra kerültek az éves pontversenyünk díjai is; eszerint 2. helyen holtversenyben Zeldamama-Szűcs Melinda és Manimama-Zsuzsanna Sulyák végzett. 1.helyen nagy hajrában a törpekommandó lelkes tagja és gazdája (akik munka okán nem tudtak jelen lenni ) Mázlipapa - Tamás Tóth végzett!!!
Nagy gratula Nekik!


És végül, de egyáltalán nem utolsó sorban éltesse a Jóisten sokáig aranykezű hobbicukrászainkat: Dézimamát és Zaramamát, akik egész évben lelkesen gyártották a finomabbnál finomabb sütiket!

Találkozunk jövőre, mindenkinek nagyon Kellemes Ünnepeket!

Zsizsu

(facebookról)

süti beállítások módosítása