Cerberos Kutyaiskola Budapest

Cerberos Kutyaiskola Budapest

megint Új tanfolyam!!! :)

2010. április 06. - CoraIvy

Rengeteg új tanulót köszönthettünk iskolánkban!
 

Reggel nagy volt az izgalom: jönnek az új tanulóink. Ez meg is látszott párunk bemutatós gyakorlásán. Megint kutya nélkül próbáltunk. Egyre jobbak vagyunk. A koreográfiánk meg nagyon ütős lett. Kell is, mert egyre csak kapjuk a felkéréseket. Karácsonyig be vagyunk táblázva, húzós évünk lesz, napról napra bővül az iskolanaptár.

Nyolcra kezdtek szállingózni az új tanulóink. Pikkpakk le lehetett mérni a kutyák helyét otthon, ki hogyan tartja, kit hogy fogad el az ebzete, és nem utolsósorban ki járt már nálunk. 34 új kezdő tanulóval büszkélkedhetünk! :-) Beiratkozás után jöhetett a séta. Ilyenkor megtanítjuk a gazdikat, hogy hogyan tud a kutyával „nem károlybácsisan” közlekedni. A séta végeztével még a hiperaktív, kőfejű négylábúak is kulturáltan sétáltak a pórázuk végén.

Mielőtt végeztünk volna velük, gyorsan szétbombáztuk a csapatot ketté, mert annyira sokan vannak, hogy felelőtlenség lenne egy ekkora létszámú csoportot egyszerre oktatni, no meg lehetetlen is minőségi munkát adni ennyi embernek.

Dorka már teljesen zizi volt az új minisei miatt, ami érthető, ők is sokan jelentkeztek. Iziben kizavart minket a területről, had jöjjenek be a csepp ebecskék, és nagykutya félő gazdiaik. Szuper kis minis csapat jött össze, igazán ígéretes tanulóknak tűnnek, Dorka és Zsizsu nagyon elégedettek voltak a séta után az új csapattal! Mindenki kapott "Hogyan legyek falkavezért", amin ugyan többen felháborodtak, hogy ezután a kutya nem alhat az ágyban, dehát ha jól működő ebeket akarunk faragni belőlük... :-) Feltűnt egy régi ismrős is, Fibi gazdijával Pankával, aki negyedszer fut neki a tanfolyamnak, ugyanis Fibi akármikor kezdte is el a tanfolyamot, 2 hét után mindig betüzelt! :-) Reméljük idén végre végig tudja csinálni és szuper vizsgát láthatunk tőlük!

Lementünk bh-zni. Én megcsináltam egy pályát Árésszal és utána elkezdtem foglalkozni a magántanulós közepeseimmel. Brúnóra már könnyűvezető került, Tinka pedig teljesen laza pórázon közlekedik már láb mellett anyája legnagyobb örömére. Tanoncunk megkapta Bonest, had szokja a kutyával való foglalkozást. Boxerünk öreg róka már, könnyen bepróbálkozik, ha érzi, hogy gyenge kézbe kerül. Szóltunk is Andinak, hogy figyeljen oda, de így is folyamatosan igazgatnia kellett a fiút.


Bh után siettünk fel szocira. Van új kutya bőven. Mindenevő óriás dogonk már meg sem próbál kitámadni, az új staffunk pedig két bepróbálkozás után feladta a kanok betámadását. Nina gyorsan bemutatta, hogy miért is jár szocira. Rockyról pedig már a szájkosár is lekerült.

Mi Lacival siettünk tovább, iskolát kellett még tartanunk a városmajorban.

Írta: Tina és Dorka

süti beállítások módosítása