Cerberos Kutyaiskola Budapest

Cerberos Kutyaiskola Budapest

Egy hosszú szombat

2010. március 07. - CoraIvy

Már 7 órától teltház a sulin

   Ma reggel 4,30-kor indultunk otthonról. Sok volt a felcsippenteni- való utasunk és 7kor már kezdeni kellett a bemutató gyakorlást. Jövő  héten a Veresegyházi medvefarmon 3 napos bemutatónk lesz és hát már jó  pár hónapja nem gyakoroltunk. Na, ez meg is látszott mindenkin. Van még mit gyakorolni...

    Még javában próbáltuk a koreográfiát, amikor elkezdtek szállingózni a tanulók. Mindenki lelkiismeretesen elment sétálni. Befutott Tüncsi is Kuszival, ma kivételesen alapra jött gyakorolni, mert ment utána dolgozóba. Balázsék háromnegyed kilenckor berendezték a tanulókat a területre, Laci felment Dorkával egy kis megbeszélésre, én maradtam csak a két tanoncunkkal. Ma a helyben maradásra kezdtünk rágyúrni, az eredmény jobb volt, mint vártam.

    Míg odafent Laci és Dorka diskurált, Zsizsu tartotta a klubbot. Egy kis katonás hangrend és a pimasz banda pikk-pakk összekapta magát. Mindjárt tudták a sort tartani és egyszerre menetelni. Az engedelmes után kicsit lazábbra vették a formát. A nagy hideg meg hó miatt nem nagyon tudtak trükköket gyakorolni, most azonban sütött a nap, úgyhogy előkerültek az előreküldős dobozok, plüssbékák és jöhetett az előreküldés gyakorlása. Dorka nagyon elégedett volt mindenkivel, Murphy megint sebesség rekordot döntöget, Ödön iszonyat édes a plüssbékával, Leila, Panda és Helka pedig (bár életükben először tanulták ezt) nagyon ügyes volt! Olyan hamar eltelt a 2 óra, hogy észre sem lehetett venni...
 




    BH elejéről megszöktem kicsikét megkukkantani mit csinálnak a minisek. Hát a fejlődésük pazar. Dorka, Zsizsu le a kalappal előtettek. Ők is a helyben maradás alapjainál tartanak. A csepp hiperaktív ebecskék nyugodtan csücsültek a popójukon.

     Nem sokat időzhettem a földszintesek bambulásával, mikor Balázs robog felém a telefonjával és nyújtja felém: „a Laci keres”, hupsz, akkor asszem lemerült a telefonom. Jött a parancs, hogy irány az alsó terület, Archibald dolgozna.

    Visszabattyogtam az autóhoz, elpakoltam a kutyáimat és előszedtem Archit. Ekkor jött a jó hír: zavaró körülménynek kellenénk, hangoskodnunk, apportoznunk kell. Na, akkor ki a két labda-bolond lányt is az autóból, lesz itt nektek kiabálás, rohangálás. Egy jó félórát hajigáltam a két labdát, mire mindenki végigment a pályán. Archi már párszor fel is adta a harcot.

     És szocin jött a feketeleves. Kiképző tanoncainknak házi feladatot adtunk a hétre. Utána kellett nézniük az elterjedtebb kutyafajták jellemzőinek. Szóbeli felelet volt. Balázs remekelt a legjobban, de nagyon sokat kell még tanulni a srácoknak.

    Háromnegyed háromkor a társaság nagy része elszelelt. Állatvédő gyűlés volt ma délután. Mi is szedtük a sátorfánkat, van még maszek kutya délutánra és holnap megint fittnek kellene lennünk.

     Hosszú  lesz a vasárnap. Őv bemutató gyakorlás 7-től, …………… és még 3-tól megbeszélés.

Írta: Tina (Klubbal kiegészítette Dorka)

süti beállítások módosítása