Cerberos Kutyaiskola Budapest

Cerberos Kutyaiskola Budapest

Gratulálunk a 2010-es év első sikeres vizsgázóinak!

2010. február 15. - CoraIvy

A vizsgáról részletes beszámoló és rengeteg kép...

 Korán értünk ki vasárnap reggel a sulira. Vizsganap volt. Gyorsan lesétáltattuk a saját ebzeteinket, mielőtt a tanulók megérkeznének. Ma nem találkoztunk őzekkel, de a vadászkutyáink megtalálták a friss reggeli nyomaikat, és volt szaglászás a nyomon ezerrel.

   Háromnegyed nyolcra befutottak a tanulóink is, nagy volt az izgalom, kihúzták a sorszámaikat, kitöltötték a vizsgalapjaik fejlécét. Amíg az alaposaink töltötték az elméleti tesztlapot, mi megpróbáltunk tűzet csiholni a nedves fából, sikerült. Tücsi nekiállhatott a paprikás krumplinak, nem volt sok ideje rá, sietnie kellett.

  Az időjárás kegyes volt hozzánk, csak egy kicsikét fújt a szél, és a letapicskolt hóréteg se fagyott tükörjegyesre.

 A közepeseink kezdték a vizsgát, addig az alapos tanulóink a pályán kívül sétálgattak, beszélgettek, a kutyáink pedig az autóban melegedtek, kivéve Odinbaba, ő Balázs kabátjában alukált.

 

 Lilla megint kitett magáért, fantasztikusat alakítottak a közepes diákok. Panda, az ifjú border, és Gesztenye, a fiatal keverék majdnem tökéletes engedelmes munkát mutatott be, icipici alaki hibákat tudott csak Laci felróni nekik.

  

   Utána jöttek alaposaink, mindenki a várakozásnak megfelelően teljesített, ami hibák voltak, az csak a gazdik izgulásának köszönhető. Nóci és Dorka, míg a párok vizsgáztak kijavították az elméleti teszteket. Csak kisebb hibákat találtak benne, de ezeket oklevélosztáskor el is mondtuk a gazdiknak. June, a hófehér akitánk szokásához híven a helyben maradást mosakodással ütötte el, Mangó, az energikus borderünk magánszáma pedig felejthetetlen volt, én még nem láttam kutyát ilyen szépen, észrevehetetlenül fekve kúszni, helyben maradás helyett. Ribizli, a ribikeverék kisleány anyáját is meglepte, milyen szépen tud egy helyben feküdni ficánkolás nélkül is. Brúnó dobink álomszép munkát mutatott be, mondjuk tőlük ezt is vártuk, ugyanúgy, mint Nubiéktól. Edink, a nagyságos golden uraság Ádival együtt hozta a várt eredményt. Egyedül Berti, a foxink nem tudott mit kezdeni anyája vizsgadrukkjával. És mivel páratlanra jött ki a létszám, és ha már Odi úgyis kéznél (Balázshasnál kabátban) volt, mi is levizsgáztunk.


Kinga és Kyra nagylány lett a tanfolyam közben, Bori és Széra pedig a gazdiasszony betegsége miatt voltak távol a vizsgáról, Ronyék karamboloztak (mindenki jól van, csak kisebb sérülések vannak szerencsére) ők a következő vizsgán izgulhatnak. Bodzáék elutaztak, ők jövő vasárnap a pótvizsgán teljesíthetnek.

Mikor felmentünk a vizsga végeztével, a paprikás krumpli még javában készülődött, így nyugodtan volt idő az oklevelek kiosztására és az eredmények értékelésére.

 

 

 

Az ebéd mennyei volt!! Tücsi fantasztikusan finom bográcsos paprikás krumplit rittyentett össze.

 

 Teli hassal kicsikét sziesztáztunk a napsütésben, míg Laci visszaért az autómentésből, és végre megtörtént a megbeszélés. MEGVAN AZ ÚJ BEMUTATÓ-KOREOGRÁFIA.

Annyira elbeszéltük az időt, hogy Tündi is 14:52-kor eszmélt, hogy háromra otthon lenne a helye. Asszem késet kicsikét...

   Három után befejeztük a megbeszélést. Négyen maradtunk már csak kinn a sulin, Laci a boxereket fárasztotta, mikor befutott Zita és Cora. Kicsikét beszélgettünk még, aztán mi is elindultunk haza.

    Hosszú, de eredményes nap volt, sok napsütéssel és nevetéssel.

MINDEN VIZSGÁZÓNAK (és persze a felkészítő oktatóknak is) GRATULÁLUNK!!!

 
Írta: Tina (az egyik őrült oktató... :))

A többi kép itt megtekinthető!
süti beállítások módosítása