Cerberos Kutyaiskola Budapest

Cerberos Kutyaiskola Budapest

Tanfolyamkezdéses pörgős hétvége

2011. március 08. - RumlisDorka

Tanfolyamkezdés

Bocsánatért esedezem, hogy a múlt heti bloggal még adós maradtam, de mentségemre legyen mondva: zűrös hetünk volt. Rengeteg volt a vendégebünk, videót gyártottam, aláírtunk, sajtót tájékoztattunk, ...

De pótolok... :-)

Tanfolyamot kezdtünk, a minis is elindult, huszonhat-hét az alaposunk, hat az alaposminisünk és hét a közepesünk. Tappancs is el kezdte az alapot, Buddy a közepet, Jäger lesérült, így a következő középre csatlakozik be. De jött pár antiszoci tanuló alapra, így őket átirányítottuk a szocira. A vasárnapi elengedésnél semmi balhé nem volt, mind a közel harminc rakoncátlan eb normálisan elfogadta, ki a főnök a területen.

A minik is meglepően szociálisnak bizonyultak, sem egymással, sem a nagykutyákkal nem volt gond! Matyi, a kis habos szöszencs, Zara, a mentett tacskólány, Kókusz, a növendék shi-tzu és persze Whopper és Nico, a két rettenthetetlen yorkie alkotják az alapcsapatot, de néha befut még a hatalmas színészi képességekkel megáldott Sutánk is! Zoli – aki most minis kiképzőnek tanul be – abszolút jól vette az első napokat, sőt… (bár azért csalás, anno ő is minin kezdett Regis-szel, így könnyű… :-P)

Az új szocisaink megkapták a házi feladatukat az otthoni kutyával viselkedésre, így csak a következő héten láttuk újra őket.

A félős szoci igen pörgősre alakult, mert nem elég, hogy hatalmasat ugrott a létszám, meglátogatott minket az MTV stábja, szóval Zita rohant Onixért, Dorka rohant Skyliért, hiszen ők voltak a legfrissebb haláltól mentett ebek a csapatban.

A készült videót itt láthatjátok:

 

Írta: Tina & Dorka

süti beállítások módosítása