Cerberos Kutyaiskola Budapest

Cerberos Kutyaiskola Budapest

Szocis séta és bemutató Gödöllőn

2010. május 05. - RumlisDorka

Háromnegyed hatra kinn voltunk a sulin (szerintem nem vagyunk normálisak), de Archival le kellett próbálni az rablótámadásos őv-t, hisz bemutatóztunk aznap is. Túsz híján a levegőt rabolta el Laci, végig is viháncoltam az egészet. Utána jöhetett a bemutató gyakorlása, és mivel páratlanul jöttünk ki, így Laci kiállt Bonessal, úgyis ha nagyon meleg lett volna, az öregúr nagyon belassul és a körhergelésnél használhatatlan.

Vasárnap volt a nagyséta és a szituációs szoci egyben. Fél nyolcra jött az összes alaposunk, a reggeles és a tízórás csapat is. Volt botos – öregember, arcba nyíló esernyő, és még focizós hülyegyerekek is. Mielőtt elindultunk volna, jött az utcán Balázs a biciklivel, mivel lapos a bringa, így majdnem részegember biciklin szituációs szocializáció lett az eseményből, de megint csak nem esett el. A séta közben akadtak bakik, de miután letoltuk a bandát, mindenki összeszedte magát. A hévnél jött a mumus, a műanyag kismotor, a gördeszkázó huligán és a hév is. Utána a zebrán átkelve jött a bevásárlókocsis öregasszonyt mímelő Balázs és egy jó fej srác is, aki bömbölő motorral oda – vissza elszáguldott a kutyák előtt. Visszafelé pedig jött a móka: az átkelőknél tömeget alkottunk és még bunkók is voltunk, nem engedtük át a kutyával átkelőket. De szépen megoldották a feladatokat, és közben jókat nevettek a tanulóink, páran még a felgyülemlett „bosszúvágyukat” is kiélték rajtunk, kaptunk ám palackkal, könyékkel. Mindenki kellőképpen elfáradt a séta végére.

Míg mi kint voltunk sétálni, a minisek is kijöttek egy kisebb körre, ők csak az Újszász utcáig sétáltak ki. Náluk a legnagyobb próba a részeg párost mímelő, üvöltöző, dalolászó Reni-Zsizsu páros volt, de egészen szépen vették az akadályt. A kismotorhoz Zsizsu túl nagynak bizonyult, így végül majdnem minden szituáció eljátszása Renire hárult (aki valluk be, azért élvezte a kihívást! :-)) Az esernyő nyitogatás elsőre majdnem minden ebet halálra rémített, de a 3-4. nyitásnál mindegyik szépen helybenmaradt a gazdi lábánál. Hiába csak 2 órát sétáltunk, mintha mindenkit megnyúztak volna, úgy értünk vissza  a sulihoz, jól kifáradt mindenki (kivéve persze Coco-t, a turbózott törpepincsert, akinek úgyan vadiúj dolog volt a nagy kocsiforgalom, amint újra szaladhatott, már rohant is Ivy-val... Őt most sem sikerült kifárasztani! :-))

Utána irány volt Gödöllő. Bemutatónk volt. Visszanézve a videókat, nagyon jók voltunk. Ezúton is gratulálok a csapatnak és persze Dorkának a sok munkáért. No, meg TrinityBeatrixnek a szuper kameramanságért... (lehet, hogy mégsem bukik meg a vasárnapi vizsgán?! :-))

Nagy bemutatócsoport Video

Dorka & Sophie dog dancing

Erőnléti bemutató

Őrző-védő bemutató

Utána visszamentünk a sulira még megnézni a videókat, és beszélgettünk is cseppet. Ez annyira jól sikerült, hogy este kilenc után értünk haza.

Írta: Tina & Dorka

süti beállítások módosítása