Cerberos Kutyaiskola Budapest

Cerberos Kutyaiskola Budapest

Erdőkertesi bemutatózás

2010. május 05. - RumlisDorka

Hajnalban felszedtük Brigit az út széléről, elég bután mutatott volna, ha ott álldigál estig. Aztán jöhetett Balázsunk autóba tuszkolása is. Korán értünk ki a sulira, így eliramodtunk egy hatalmasat sétálni. Brigi hozott fényképező gépet, jól mutattunk a felkelő nap fényében.

Útközben összefutottunk Lencsiékkel és Leilamamával. Együtt sétáltunk tovább. Volt ám ott nyomott orrú tömkelegével, Leilamama legnagyobb örömére.

Gyakorlásnál mi külön csapatot alkottunk. Balázs debütált a mai bemutatón, mint vezénylő karnagy. Volt ám izgulása ezerrel. Fél kilenckor indult a bemutatós csapat Erdőkertesre, és most idén először az ovisaink is bemutatóztak. Tücske tiszta izgi is volt emiatt, na így el is tévedtek kicsikét, de időben befutottak és szuperek voltak.

Bemutatócsoport VIDEO

Ovis bemutatócsoport VIDEO

Mi az alapon a vizsgapályát gyakoroltuk. A helyben maradásoknál látható volt ki gyakorol otthon és ki nem. Pedig már csak egy hét és vizsga. Nagyon remélem, addigra mindenki összeszedi magát.

Zsizsu elment bemutatózni, így Dorka egyedül maradt a minisekkel (aztán kapott egy kis segítséget Zita személyében). Hihetetlen ügyesek a minisek! Már mindenki 5-10 lépésre el tud távolodni a helybenmaradó kutyusától, elégedett is volt a minimanókkal! Látszik, hogy mindenki rendesen gyakorol otthon, náluk senkinél sem lesz probléma a vizsgánál! Sajnos Zebi kutyánk lesérült szerdán (hová vezet a túlfűtött szexuális vonzás?! :-)), úgyhogy ő elmaradt a hétvégén, reméljük a vizsgára felgyógyul!

Bh-n már nagyon meleg volt, így a helyben maradások az árnyékban történtek. A vizsgapályán meg csak párosával mentünk. Én az elején Helivel dolgoztam, látszik a lányon, hogy mindjárt két éves, vége a dackorszaknak. Utána Odival dolgoztam, le a kalappal a hozzám nőtt törpének, a szabadon követése irigylésre méltó. Simán bh-zhatnék vele, csak a kikötése necces cseppecskét.

A szocit az árnyékban hűsölős beszélgetésünk miatt lekéstük pindurit, pedig nagyon nem ártott volna őket megnéznünk, már csak azért is, mert le kellett volna őket meózni, hogy ki jöhet a következő alapra tovább. No, nem baj a hétvégén bepótoljuk az elmaradásunkat.

Még egy kis megbeszélős leülős elfoglaltságunk volt fent, és utána irány volt haza.

Írta: Tina

süti beállítások módosítása