Cerberos Kutyaiskola Budapest

Cerberos Kutyaiskola Budapest

Mert a tudomány az fontos...

2015. január 28. - cerberoskutyaiskola

buli1.jpg

Mert a tudomány az fontos...


Sokan írták, hogy sírdogálnak szösszeneteimen. Ez nem járja! Ennek a világnak tudományosan felkészült elmékre van szüksége vagy mifene. Tehát elhatároztam, komoly felméréseken alapuló, vizsgálatokkal alátámasztott publikációba fogok. Elvégre kutyológos lennék igazából...

Nudliológia, első fejezet.

Honnan ered, avagy miért nem kutya a bull terrier.

Meggyőződésem, hogy a világ jelentősebb elmegyógyintézetei tele vannak azon szegény ápoltakkal akik hittek első benyomásuknak (milyen mókás, fura, cuki, stb) és magukhoz vettek egy bull terriert. Nagy hiba volt. Aki nincs felkészülve lélekben, elmében és testben a legnagyobb megterhelésekre, már ennél a stádiumnál eb-olára emlékeztető tüneteket észlelhet magán. Elsőként a külső, mely ugyanolyan belsőt rejt. Végignézve már a felületes szemlélődőnek is feltűnhet, hogy a szóban forgó jószág a Melmek bolygó szülötte, leszármazotta Alfnak a macskaevőnek. Paprika formájú feje általában akadályozza az előtte lévő tárgyak észlelésében. Kijelentésemet alátámasztandó, mikor esti sétánknál a Satu fedőnevű bullom egyszerűen át akart gyalogolni egy buszmegálló üvegtáblás oldalán. Miután ez irányú igyekezete csődöt mondott, vödör méretű fejét az üvegnek nyomva, helyben masírozni kezdett. A fej egyébként egyensúlyozó szervként is működik. Néha. Néha nem. Például mikor menet közben elalszik, előre borul és átbucskázik a saját fején. Lásd Sivike a cerberosban.

Jó szolgálatot tesz neki mikor átlépve Narniába, hosszú órákon át mozdulatlanul néz egy pontot a falon. Lábai alkalmasak az egyszerre négylábon történő helyben ugrálásra, ami átmenet a jojó, a gumilabda, és egy senior bakkecske mozgása között. Hangképző szerve képes széles sávban közlekedni a cuppogás, röfögés és a füttyögés között. Valószínű, ez még a melmeki ősi nyelv maradványa. Farka eredetileg önvédelmi eszköz lehetett. Olyan furcsa csavaró, propellerező technika, melynek nyomai fellelhetők a kínai nuncsaku művészek repertoárjában. Gyomra képes minden szerves és szervetlen anyag feldolgozására.

Ezen tények birtokában kijelenthetjük, hogy a bull terrier egy kozmikus létforma, mely idegenekkel került a földre valószínűleg organikus hulladékmegsemmisítőként . Valami galaktikus csoda által génegyezéssel keveredett a kocsányos tölggyel, valamint a brazíliai vízidisznóval. Ezen fajok elegye adja a mai bull terriert.

További vizsgálata eredményére visszatérünk. Folyt köv.

Imádom.

süti beállítások módosítása